Babagan Perusahaan

20+ taun fokus ing produksi lan adol Bahan Insulasi

BROAD GROUP wis dadi pabrikan lan eksportir utama China kanggo bahan insulasi termal wiwit diwiwiti ing taun 1998. Produk utama Wol Kaca, Wol Rock, Insulasi Plastik Karet Foam lan Aluminium foil sing akeh digunakake ing konstruksi, thermoelectricity, industri petroleum, peleburan industri, industri pelayaran, industri ruang angkasa, AC, industri kulkas lan sapiturute. Produk lan layanan kita dirancang kanggo nggawe urip wong luwih nyaman lan bisnis luwih nguntungake kanthi ngirit energi. Ing wektu sing padha, kita pengin nggawe nilai liwat inovasi, wutah lan tanggung jawab sosial.

  • Factory-1